Găluște de arțar

Găluște de arțar
Găluștele de arțar sunt o garnitură de sud. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 400 de calorii . Pentru 2,19 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Dacă aveți la îndemână praf de copt, lapte, shortening și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38% , ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ găluște în sirop de arțar (bunicul) , brunch de duminică: găluște cu sirop de arțar și găluște pentru mic dejun cu banane fără gluten cu arțar din boabe de vanilie .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Cheddar Extra-ascuțit Mărunțit2 1/2 Căni De Cheddar Extra-ascuțit Mărunțit
1-1/4 Cană Jumătate și Jumătate1-1/4 Cană Jumătate și Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix
2
Tăiați în scurtătură până se sfărâmiciază. Adaugati treptat laptele, amestecand cu o furculita pana cand aluatul formeaza o bila; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Lingurițe 2% Lapte2 Până La 4 Lingurițe 2% Lapte
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Cești Grămadă De Afine, Zmeură și/sau Căpșuni FeliateCești Grămadă De Afine, Zmeură și/sau Căpșuni Feliate
3
Într-o cratiță mică, aduceți siropul și apa la fiert. Se toarnă cu grijă într-un recipient de 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt. Puneți aluatul câte linguri în amestecul de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1 Pachet. (4 Porții) Gelatina Cu Aromă De Fructe De Pădure De Marca JELL-O1 Pachet. (4 Porții) Gelatina Cu Aromă De Fructe De Pădure De Marca JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și NegruColorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și Negru
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
4
Coacem, neacoperit, la 400° timp de 22-28 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa intr-o galuste iese curata.
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și NegruColorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și Negru
1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)
5
Se serveste cald cu inghetata sau frisca daca se doreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Zmeura Si Portocala Si Lime OptionalZmeura Si Portocala Si Lime Optional

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Riesling-ul Schmitt Sohne Relax cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Schmitt Sohne Relax Riesling
Schmitt Sohne Relax Riesling
Relax Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar o notă de citrice. Aciditatea naturală conferă acestui vin un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și îți lasă gura apă. Un vin perfect de petrecere sau poate fi savurat cu o varietate de mâncăruri, de la fructe de mare și carne de pasăre până la mâncăruri orientale și salate proaspete.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista