Găină Cornish Glazurată Portocalie

Găină Cornish Glazurată Portocalie
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Găina Cornish glazurată portocalie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1478 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $6.37 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, uleiul de măsline, ceapa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Găini Cornish Cu Glazură Portocalie, Găini Cornish Cu Glazură Portocalie, și Găini Cornish Cu Glazură Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați uleiul de măsline, 1 lingură de muștar Dijon, coaja și sucul de lămâie, coaja și sucul de portocale, usturoiul, sarea și piperul negru împreună într-o pungă mare resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Piper NegruPiper Negru
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
SucSuc
SareSare
2
Adăugați găini, sigilați punga și acoperiți găinile cu marinată. Se dă la frigider cel puțin 1 oră, răsturnând punga de 1 sau 2 ori pentru a redistribui marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
3
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Amestecați sucul de portocale, sosul de soia, mierea, 1/4 cană de muștar Dijon, ceapa, ghimbirul și piperul negru împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Piper NegruPiper Negru
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
MiereMiere
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți găinile din marinată și transferați-le într-o tigaie, aruncând restul de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Prăjiți găinile în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Ungeți găinile cu glazură portocalie și prăjiți încă 5 minute. Răsturnați găinile, periați cu mai multă glazură și prăjiți până când carnea nu mai este roz în centru, încă 5 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista