Găini De Vânat Cornish La Cuptor

Găini De Vânat Cornish La Cuptor
Găinile de vânat Cornish coapte sunt un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 574 calorii, 40g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, ciuperci, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Rețete similare sunt Cele Mai Bune Găini De Vânat Cornish Coapte, Găini De Vânat Cornish La Cuptor, și Găini De Vânat Din Cornish.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic combinați 1/2 cană de unt topit, ceapă, țelină, ardei gras, ciuperci, usturoi, busuioc, oregano și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Condimentați găinile în interior și în exterior cu sare și piper după gust, apoi umpleți cu cantități egale amestec de unt/legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
UntUnt
4
Așezați păsările umplute într-un vas de copt de 9x13 inch, cu pieptul în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Stropiți cu 1/4 cană de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Acoperiți vasul și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți capacul și rumeniți la 500 de grade F (260 de grade C).
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista