Găini cu umplutură de orez de caise

Găinile cu umplutură de orez de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 1512 calorii, 102G de proteine, și 110g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,52 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați caise, piper, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Găini Cornish glazurate cu umplutură sălbatică de orez și caise, Găini Cornish cu umplutură de orez, și Găini Cornish Cu Umplutură De Orez.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile, nucile pecan si ceapa in 4 linguri de unt pana se inmoaie. Se amestecă orezul, caisele, pătrunjelul, sarea, piperul și cayenne.
Puneți aproximativ 3/4 cană de amestec de orez în fiecare găină; legați picioarele împreună.
Așezați găinile, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Topiți untul rămas; stropiți peste găini.
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore pentru 1-3/4 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ani pentru găini și 165 de ani pentru umplutură. Într-o cratiță mică, conserve calde și oțet; lingură peste găini.
Coaceți cu 15 minute mai mult.