Găini Cornish la grătar cu slănină și muștar

Găini Cornish la grătar cu slănină și muștar
Găinile Cornish la grătar cu slănină și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.79 pe portie. O porție conține 741 calorii, 60g de proteine, și 53G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper, piper cayenne, găini de vânat din cornish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Găini Cornish la grătar cu glazură de caise-muștar, Găini Cornish la grătar cu muștar de miere-glazură de coriandru, și Găini de vânat Cornish cu glazură de miere-muștar-usturoi-coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un mini-procesor, combinați slănina, usturoiul, muștarul, cimbru și un vârf mare de cayenne și procesați până la o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați găinile, cu pielea în sus, pe o suprafață de lucru. Apăsați ferm pe piept pentru a aplatiza găinile. Folosind degetele, slăbiți cu grijă pielea peste sâni și întindeți umplutura de slănină sub piele. Condimentează găinile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Așezați găinile pe grătar, cu pielea în jos. Puneți o cărămidă învelită în folie sau o tigaie din fontă pe fiecare găină și grătiți la foc mediu-mic timp de aproximativ 25 de minute sau până când pielea este adânc înecată și crocantă. Verificați ocazional, astfel încât găinile să nu ardă. Întoarceți păsările, înlocuiți cărămizile și grătiți timp de aproximativ 25 de minute mai mult sau până când coapsele sunt fierte și pielea este crocantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Transferați găinile într-un platou, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Înjumătățiți păsările pe lungime și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista