Gâscă prăjită picantă cu umplutură de mere

Gâscă prăjită picantă cu umplutură de mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gâscă prăjită picantă cu umplutură de mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 1725 calorii, 72g de proteine, și 153G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 6,8 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mere, ienibahar măcinat, gâscă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Gâscă prăjită cu umplutură de mere, Gâscă prăjită cu umplutură de mere, și Gâscă prăjită cu umplutură de mere-stafide.

Instrucțiuni

1
Spălați bine gâsca și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Lăsați gâsca să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute. Între timp, amestecați ienibaharul, 1/2 linguriță de scorțișoară, sare și piper într-un castron mic și lăsați-l deoparte pentru a face o frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Îndepărtați orice bucăți de grăsime vizibilă din cavitatea gâștei și faceți grăsimea de gâscă într-o tigaie la foc mediu până când grăsimea este lichidă și bucățile rămase sunt crocante și maronii, aproximativ 15 minute. Rezervați 3 linguri de grăsime de gâscă și păstrați restul pentru o altă utilizare sau aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Lucrând în loturi, dacă este necesar, prăjiți merele feliate în grăsimea de gâscă rezervată într-o tigaie mare la foc mediu până când feliile de mere se rumenesc, aproximativ 10 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți feliile de mere rumenite într-un bol mare de amestecare, lăsați să se răcească ușor și presărați cu Calvados și 2 lingurițe de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Se amestecă ușor pentru a combina.
7
Cu vârful unui cuțit ascuțit, înțepați întreaga piele a gâștei, având grijă să nu tăiați carnea. Frecați bine exteriorul gâștei cu frecarea condimentelor, masând condimentele în piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Puneți mărul umplut ușor în cavitatea gâștei și așezați-l pe o foaie mare de folie de aluminiu suficient de mare pentru a înfășura întreaga gâscă. Înfășurați gâsca în folie, sigilați marginile și faceți o gaură de 1/2 inch în partea inferioară a pachetului de folie pentru a permite scurgerea grăsimii din gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Așezați pieptul de pasăre cu fața în sus, pe un raft așezat într-o tigaie mare și prăjiți gâsca în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ o oră și jumătate. Cojiți folia înapoi din carnea de sân și prăjiți încă 45 de minute până când pielea se rumeneste, ungând o dată sau de două ori pentru a preveni arderea. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Scoateți gâsca din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate53
Revista