Gunflint Walleye
Gunflint Walleye necesită aproximativ 1 oră și 34 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 30 și costă $3.0 pe portie. O porție conține 114 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de brânză romano, brânză romano, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare includ Walleye pe un băț, Walleye La Cuptor, și Miere Walleye.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie de copt de 15x10x1 cu gătit antiaderent spray.In cratiță mică, topiți untul și amestecați usturoiul și sucul de lămâie.Clătiți fileurile.
Tăiați în 6 porții, dacă este necesar.
Așezați fileurile într-un singur strat în tava de copt.
Ungeți cu unt de usturoi-lămâie; condimentează ușor cu sare și piper.
Presărați pește cu brânză Romano și acoperiți cu pesmet.
Stropiți peștele cu orice unt de usturoi-lămâie rămas. (Peștele poate fi preparat până în acest moment, acoperit și refrigerat până la 1 oră).
Coaceți în cuptorul 450 timp de 10 până la 12 minute sau până când fulgii sunt ușor.
Transferați fileurile pe platoul de servire cald și garnisiți cu ceapă verde.