Gumbo African

Gumbo African
Gumbo African ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 812 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, sambal oelek, unt de arahide crocant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gumbo - Laya " (Gumbo + Jambalaya) tocană, Gumbo verde (gumbo z ' herbes), și Curry African.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca painted Wolf The Den Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Lupul Pictat Den Pinotage
Lupul Pictat Den Pinotage
Un vin intens plin de fructe, cu arome de fructe de padure rosii si negre de vara, condimente savuroase si arome de lemn prajit. Vinul are taninuri fine și strălucitoare. Are un finisaj lung și proaspăt.Pinotage este cel mai bun vin roșu posibil din lume pentru a se împerechea cu mâncăruri mexicane, cum ar fi Fajitas și Mole. De asemenea, este minunat cu Cabrillo. Vinului îi plac semințele de chimen și aromele de chili ancho fumuriu. Este, de asemenea, foarte bun alte specialități regionale americane aromate, cum ar fi cu carne de porc tras Carolina și fum Texas B. B. Q. coaste de vită.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista