Gulf Fish en Papillote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 272 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână țelină tăiată julienne, fâșii de ardei gras, tarhon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Peștele Din Golf Înnegrit Al Lui Jacques-Imos, Pește În Papillote, și Pește În Papillote.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați peștele uniform cu restul de 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pește
Sare
4
Tăiați 2 (15 inci) pătrate de hârtie pergament. Îndoiți fiecare pătrat în jumătate și deschideți fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
5
Așezați jumătate din amestecul de legume lângă fiecare pli. Completați fiecare porție cu 1 file, 1 linguriță de unt și 2 linguri de vin. Îndoiți hârtia; sigilați marginile cu pliuri înguste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
Vin
6
Așezați pachetele pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până când pergamentul este pufos.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.