Grepfrut P. P. L. De Fruit Candy

Grepfrut P. P. L. De Fruit Candy
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Grapefruit P de fructe de fructe bomboane ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Această rețetă servește 64. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 35 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pectină pudră, 1/2 linguriță coajă de grapefruit rasă fin, suc de grapefruit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Caise P. P. fructe, Capsuni P. P. fructe, și Turcia și Fructe Uscate Pateu.

Instrucțiuni

1
Tăiați o bucată de hârtie pergament lungă de 16 inci și pliați peste margini, astfel încât să măsoare 8 inci lățime. Căptușiți o tigaie de 8 pe 8 inci cu pergamentul, cu cusătura în jos (cele 2 capete lungi vor atârna peste margini). Asigurați-vă că potriviți pergamentul cât mai lin posibil în vas, încrețindu-l perfect în colțuri; puneți tigaia deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
2
Puneți 1 cană de zahăr, mere, suc și pectină într-o cratiță medie și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
PectinăPectină
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Se pune la foc mediu și se aduce la foc mic, amestecând ocazional. Atașați un termometru pentru bomboane în cratiță, adăugați încă 1 cană de zahăr (puneți deoparte restul de 1/2 cană) și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul ajunge la 220 F, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți din căldură și scoateți termometrul. Se amestecă coaja și colorantul alimentar, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 până la 3 hours.To scoateți P. P. de fructe din tigaie, presărați 1/4 cană din zahărul rămas într-un strat subțire, uniform, de dimensiunea tăvii de copt, pe o tăietură. Răsturnați tigaia și fructul de fructe pe zahăr și îndepărtați și aruncați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tava De CoptTava De Copt
6
Tăiați fructele de fructe în pătrate de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
7
Presărați restul de 1/4 cană de zahăr uniform deasupra și aruncați pătratele în zahăr pentru a acoperi complet. A se păstra într-un recipient acoperit la temperatura camerei sau la frigider până la 2 săptămâni. (În cazul în care fructul absoarbe stratul de zahăr, aruncați bucățile cu mai mult zahăr înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții64
Scor De Sănătate0
Revista