Gremolata cuscus-ardei umpluți
Ardeii umpluți cu cuscus Gremolata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 2 porții cu 400 de calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 85 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită iaurt natural, pătrunjel cu frunze plate, roșii și ardei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este mare. Încercați Ardei Umpluți Cu Cuscus Marocan, Cuscus și ardei umpluți cu Feta, și Ardei Umpluți Cu Linte Și Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Puneți cuscusul și stafidele într-un castron rezistent la căldură. Se amestecă bulionul, mierea și sucul de lămâie, apoi se toarnă peste cuscus. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 5 minute.
Între timp, faceți gremolata.
Așezați coaja de lămâie, usturoiul și pătrunjelul într-un mini robot de bucătărie, apoi bateți până se fin (sau tocați fin totul împreună). Se amestecă 1 lingură din acest amestec în iaurt, apoi se lasă deoparte. Amestecați amestecul rămas în cuscus cu roșiile și puțin condiment.
Puneți amestecul de cuscus în fiecare jumătate de ardei, apoi așezați-le într-o formă mică de prăjire.
Stropiți cu ulei, apoi coaceți timp de 40 de minute până când ardeii sunt fragede.
Se servește cu iaurtul și o salată verde simplă pe lateral.