Gravlax De Casă
Gravlax de casă ar putea fi doar Scandinave rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 95 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți boabe de piper măcinate grosier, sare, file de somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Gravlax De Casă, Gravlax De Casă, și Gravlax De Casă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați zahărul, sarea și boabele de piper.
Frecați-vă degetele peste partea de carne a somonului pentru a localiza oasele; scoateți-le și aruncați-le. Clătiți somonul și uscați-l.
Așezați, cu pielea în jos, într-o tigaie de 8 sau 9 inci.
Se presară uniform cu amestec de zahăr-sare și se acoperă uniform cu mărar. Acoperiți tigaia etanșă cu folie de plastic.
Cuibărește o altă tigaie de plăcintă de aceeași dimensiune pe pește și pune în ea greutăți de 2 până la 3 kilograme (cum ar fi cutii de alimente nedeschise). Răciți 2 zile; la fiecare 12 ore, descoperiți, ungeți somonul cu sucuri, împachetați și înlocuiți greutățile.
Desfaceți somonul, aruncați mărarul și îndepărtați amestecul de zahăr-sare.
Așezați somonul, pielea în jos, pe o scândură; tăiați în felii diagonale subțiri și eliberați peștele de pe piele. Aruncați pielea.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.