Gratin de cartofi în cremă de usturoi
Gratinul de cartofi în crema de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 484 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, frișcă, recipient parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare sunt Gratin De Cartofi Cu Usturoi, Piure De Usturoi-Gratin De Cartofi, și Gratin cremos de cartofi cu chimen și usturoi.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați vârful ascuțit al bulbului de usturoi, puneți becul pe o bucată de folie de aluminiu. Fold folie pentru a sigila.
Coaceți la 400 timp de 1 oră. Mișto. Strângeți pulpa într-un castron mare; amestecați frisca.
Bateți în făină. Pune deoparte.
Puneți jumătate de cartofi într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se presară cu 1 linguriță de sare, 1 linguriță de piper, 1/4 linguriță de nucșoară și jumătate de brânză. Repetați procedura cu cartofii rămași, sare, piper și nucșoară.
Așezați vasul de copt pe o tigaie jellyroll.
Se toarnă amestecul de frișcă peste cartofi.
Coaceți, acoperit, la 400 timp de 30 de minute.
Scoateți capacul; se presara cu restul de jumătate de brânză.
Coaceți încă 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.