Gratin de cartofi cu sos Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi cu sos Chipotle. Această rețetă servește 8. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 275 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, chimen măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 14 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă de dovlecei și cartofi dulci cu sos Chipotle, Enchiladas de cartofi dulci în sos cremos de Chipotle, și Prăjituri Cu Creveți Și Cartofi Dulci Cu Chaote Slaw Și Sos Chipotle.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
. Pierceți cartofii cu o furculiță. Cuptor cu microunde la 12 până la 15 minute sau până la licitație; se răcește ușor și se taie în felii de 1/2 inch.
Puneți felii de cartofi într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă amestecul de ceapă peste cartofi.
Puneți făina într-un castron mic; adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici până se amestecă.
Se toarnă amestecul în tigaie și se gătește la foc mediu-mare 2 minute sau până se îngroașă, amestecând constant.
Adăugați brânză și următoarele 4 ingrediente; se amestecă până se topește brânza.
Se toarnă amestecul de brânză peste amestecul de cartofi.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.