Gratin Cremos De Cartofi Noi

Gratin Cremos De Cartofi Noi
Gratinul cremos de cartofi nou ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 475 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, cheddar-American cheese blend, mccormick original country gravy mix și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Gratin Cremos De Cartofi, Gratin cremos de cartofi și șalotă, și Gratin cremos de cartofi cu chimen și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Felii de cartofi cu microunde și 1 cană de apă într-un vas de sticlă puțin adânc acoperit cu folie de plastic la 10 minute sau până se înmoaie, amestecând o dată după 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare; adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați felii de cartofi și aruncați ușor; scoateți amestecul din cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Topiți restul de 2 linguri de unt în cratiță la foc mediu. Treceți treptat în amestecul de lapte și sos; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați brânză mărunțită, amestecând până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de cartofi. Lingură într-un vas de copt pătrat de 2 1/2 litru sau 9 inci ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Combinați pesmetul și fulgii de pătrunjel uscat; se presară peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
9
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista