Gratar Picant Chipotle Gratar Curcan Copane

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tocanele de curcan cu grătar picant Chipotle ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de caise, tobe de curcan, Chipotle chile în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gratar Picant Chipotle Gratar Curcan Copane, Copane De Pui La Grătar La Grătar, și Copane Teriyaki Picante La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță de 1 litru, gătiți ceapa și apa la foc mediu 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă. Se amestecă sosul de grătar, conservele, chile și sarea. Gatiti 1-2 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste. Rezervați 3 linguri de sos.
Acoperiți și grătiți toiagele la foc mediu-mic 25 până la 30 de minute, întorcându-vă frecvent și perindând cu sos în ultimele 5 minute, până când sucul de curcan este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (180F).
Serviți tobe cu sos rezervat de 3 linguri.