Granola cu fructe și nuci
Granola cu fructe și nuci ia în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 327 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 37 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. Mergeți la magazin și ridicați sultane și stafide, semințe de susan, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 86%. Încercați Granola cu fructe și nuci, Granola cu fructe și nuci, și Granola cu fructe și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Încălziți uleiul, mierea și siropul de arțar împreună într-o tigaie.
Amestecați ovăzul, migdalele, nucile de pin, orezul umflat și semințele de susan într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă peste amestecul de miere, se amestecă bine pentru a acoperi, apoi se răstoarnă pe o tavă mare de copt.
Coaceți timp de 15 minute până când totul este auriu și crocant.
Luați tava din cuptor, lăsați să se răcească, apoi rupeți orice aglomerări mari.
Se amestecă împreună cu fructele uscate și trestia de nucă de cocos.
Se servește cu iaurt grecesc și zmeură proaspătă. Restul granolei poate fi păstrat într-un borcan sigilat și savurat în următoarele 2 săptămâni.