Granita Cremoasa

Granita Cremoasa
Granita cremoasă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 30 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de maxwell house cafea instant decofeinizată în mod natural, Cool Whip lite whipped topping, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pepene Galben Granita, Granita Cremoasă - 25 Cal Pe Porție, și Lime granita {lime Olt granita}.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă cafeaua instant și îndulcitorul granulat în apă clocotită într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
îndulcitorîndulcitor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați topping biciuit; se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
3
Se toarnă în tigaie pătrată de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Congelați 4 ore sau până când este ferm.
5
Trageți furculița în mod repetat prin amestecul congelat chiar înainte de servire. Spoon ras uniform în 6 feluri de mâncare pentru desert. Păstrați desertul rămas în congelator.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista