Gouda, Pancetta și fondue de ceapă cu covrigi
Gouda, Pancettan și fondue de ceapă cu covrigi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 299 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați riesling, chimen măcinat, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gouda Fondue, Rețetă de covrigi de bere 'n' Gouda, și Castron de pâine cu fondue Gouda și bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, gătiți pancetta tocată la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie.
Se toarnă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați ceapa feliată, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă chimenul și se condimentează ceapa cu sare și piper.
Într-un castron, aruncați brânza cu făina. Într-o cratiță medie, aduceți vinul la foc mic la foc moderat.
Adăugați brânza în pumni și amestecați constant până când fiecare lot este complet topit înainte de a adăuga mai mult. Gatiti, amestecand energic, pana devine cremos, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă pancetta și jumătate din ceapă și se condimentează generos cu piper. Plutiți ceapa rămasă deasupra fonduei și serviți cu covrigi calzi, cuburi de pâine de secară, cornichoane și legume murate.