Gouda, Pancetta și fondue de ceapă cu covrigi

Gouda, Pancetta și fondue de ceapă cu covrigi
Gouda, Pancettan și fondue de ceapă cu covrigi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 299 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați riesling, chimen măcinat, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gouda Fondue, Rețetă de covrigi de bere 'n' Gouda, și Castron de pâine cu fondue Gouda și bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, gătiți pancetta tocată la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa feliată, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă chimenul și se condimentează ceapa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Într-un castron, aruncați brânza cu făina. Într-o cratiță medie, aduceți vinul la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați brânza în pumni și amestecați constant până când fiecare lot este complet topit înainte de a adăuga mai mult. Gatiti, amestecand energic, pana devine cremos, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă pancetta și jumătate din ceapă și se condimentează generos cu piper. Plutiți ceapa rămasă deasupra fonduei și serviți cu covrigi calzi, cuburi de pâine de secară, cornichoane și legume murate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
CornișonCornișon
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
SecarăSecară
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista