Gorgonzola Dip

Gorgonzola Dip
Gorgonzola Dip necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 160 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil pentru Super Bowl. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, usturoi, gelatină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Dip, Pui Enchilada Dip, și Buffalo Pui Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, puneți maioneză cu conținut scăzut de grăsimi, smântână cu conținut scăzut de grăsimi, brânză Gorgonzola, mărar, usturoi, sare și piper. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză UșoarăMaioneză Ușoară
Smântână UșoarăSmântână Ușoară
GorgonzolaGorgonzola
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Presărați gelatina în amestec. Lăsați-l să se înmoaie timp de aproximativ 5 minute. Se amestecă pentru a se amesteca în gelatină. Acoperiți și răciți la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista