Gorgonzola Carne De Vită Wellingtons

Gorgonzola Carne De Vită Wellingtons
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gorgonzola Beef Wellingtons. Această rețetă face 8 porții cu 738 calorii, 51G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.72 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de căței de usturoi, foietaj, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Mini Wellingtons de vită cu Gorgonzola, Wellingtons de vită cu sos de vin Gorgonzola și Madeira, și Mini Carne De Vită Wellingtons @ Carne De Vită #SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fripturi cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper. Într-o tigaie mare, fripturi maro în 2 linguri unt în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se scoate din tigaie; se răcește ușor și se dă la frigider până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
În aceeași tigaie, sotează ciupercile și șalotele în untul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați usturoiul și sarea și piperul rămas; gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
5
Pe o suprafață ușor făinată, rotiți fiecare foaie de patiserie puf într-un pătrat de 14 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Se taie în patru 6-1 / 2-in. pătrate (folosiți resturi pentru a face decupaje decorative, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
7
Așezați 2 linguri de brânză în centrul fiecărui pătrat; deasupra cu 3 linguri amestec de ciuperci și o friptură. Periați ușor marginile de patiserie cu ou. Aduceți colțurile opuse ale produselor de patiserie peste friptură; ciupiți cusăturile pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Așezați cusătura în jos într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Tăiați patru fante mici în partea de sus a produselor de patiserie. Aranjați decupajele peste vârfuri, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
10
Ungeți cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Coaceți la 425 de minute pentru 25-30 de minute sau până când patiseria se rumeneste și carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 de secunde; mediu, 160 de secunde; bine făcut, 170 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Între timp, într-o cratiță mare, combinați bulionul și vinul. Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 30 de minute. Se amestecă pasta de roșii și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Se servește cu wellingtons de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista