Gorgonzola Acoperit Muschiulet De Porc

Nevoie de o curs principal fără gluten? Gorgonzola a acoperit filetul de porc ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Fripturi de filet cu unt de Gorgonzola, Paste Cu Sos Gorgonzola Și Filet Balsamic De Vită, și Fripturi De Filet Cu Gorgonzolan Și Ierburi Și Usturoi Prăjit.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Combinați usturoiul, piperul și sarea; frecați pe ambele părți ale cărnii de porc.
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Adăugați bulion și vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Creșteți căldura la mare și gătiți până se reduce la 1/3 cană (aproximativ 6 minute). Sos de lingură peste carne de porc; se presară cu brânză.