Gogoși umplute cu mure din Pacificul de Nord-Vest cu Ganache de ciocolată albă și alune prăjite
Pacific Northwest BlackBerry umplut gogoși cu Ganache de ciocolată albă și alune prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,37 USD pe porție. Un amestec de făină, sare, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Macarons De Turtă Dulce Umplute Cu Ganache De Ciocolată Albă, Fursecuri Sandwich cu ciocolată umplute cu Ganache albă, și Fursecuri cu amprentă de lămâie umplute cu Ganache de ciocolată albă.
Instrucțiuni
1
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță grea de 1 litru, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă într-un castron mare și se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
În timp ce laptele se răcește, dizolvați drojdia în apă caldă într-un castron mic, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Se amestecă amestecul de drojdie în lapte, împreună cu 2 linguri de ulei, ouă și coajă. Se amestecă 2 1/2 căni de făină cu o lingură de lemn pentru a face un aluat foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Întindeți 1 cană de făină pe suprafața de lucru și puneți aluatul deasupra, răzuind-o din castron cu o spatulă de cauciuc. Frământați aluatul, încorporând toată făina de pe suprafața de lucru și adăugând doar suficientă făină suplimentară (dacă este necesar), aproximativ 5 minute; aluatul trebuie să fie ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Transferați aluatul într-un castron mare uns și presărați ușor cu făină suplimentară. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie curat și lăsați aluatul să crească într-un loc cald, fără curenți, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și întindeți-l cu un sucitor făinos până la grosimea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
9
Tăiați rundele cu un tăietor de 2 inci.
10
Așezați pe o tigaie și acoperiți gogoșile cu un alt prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
În timp ce gogoșile cresc, încălziți uleiul într-o oală adâncă de 4 litri până când se înregistrează 365 de grade F pe un termometru. Prajiti gogosile 2 la un moment dat, intorcand o data sau de doua ori, pana se umfla si se rumenesc, aproximativ 2 pana la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
13
Așezați gemul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1 inch și introduceți vârful în centrul fiecărei gogoși (intrând din lateral) și strângeți o parte din gem. Înghețați blatul cu o parte din ganache și presărați alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
14
Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
15
Puneți ciocolata albă într-un castron mare, turnați smântână fierbinte și lăsați să stea 1 minut; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant