Gogoși umplute cu mure din Pacificul de Nord-Vest cu Ganache de ciocolată albă și alune prăjite

Gogoși umplute cu mure din Pacificul de Nord-Vest cu Ganache de ciocolată albă și alune prăjite
Pacific Northwest BlackBerry umplut gogoși cu Ganache de ciocolată albă și alune prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,37 USD pe porție. Un amestec de făină, sare, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Macarons De Turtă Dulce Umplute Cu Ganache De Ciocolată Albă, Fursecuri Sandwich cu ciocolată umplute cu Ganache albă, și Fursecuri cu amprentă de lămâie umplute cu Ganache de ciocolată albă.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță grea de 1 litru, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă într-un castron mare și se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În timp ce laptele se răcește, dizolvați drojdia în apă caldă într-un castron mic, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Se amestecă amestecul de drojdie în lapte, împreună cu 2 linguri de ulei, ouă și coajă. Se amestecă 2 1/2 căni de făină cu o lingură de lemn pentru a face un aluat foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Întindeți 1 cană de făină pe suprafața de lucru și puneți aluatul deasupra, răzuind-o din castron cu o spatulă de cauciuc. Frământați aluatul, încorporând toată făina de pe suprafața de lucru și adăugând doar suficientă făină suplimentară (dacă este necesar), aproximativ 5 minute; aluatul trebuie să fie ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Transferați aluatul într-un castron mare uns și presărați ușor cu făină suplimentară. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie curat și lăsați aluatul să crească într-un loc cald, fără curenți, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și întindeți-l cu un sucitor făinos până la grosimea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
9
Tăiați rundele cu un tăietor de 2 inci.
10
Așezați pe o tigaie și acoperiți gogoșile cu un alt prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
În timp ce gogoșile cresc, încălziți uleiul într-o oală adâncă de 4 litri până când se înregistrează 365 de grade F pe un termometru. Prajiti gogosile 2 la un moment dat, intorcand o data sau de doua ori, pana se umfla si se rumenesc, aproximativ 2 pana la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
13
Așezați gemul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1 inch și introduceți vârful în centrul fiecărei gogoși (intrând din lateral) și strângeți o parte din gem. Înghețați blatul cu o parte din ganache și presărați alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
14
Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Puneți ciocolata albă într-un castron mare, turnați smântână fierbinte și lăsați să stea 1 minut; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Se lasă să se răcească până se îngroașă ușor.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista