Tort de lămâie cu glazură de ceai pentru micul dejun irlandez
Tort de lamaie cu mic dejun irlandez glazura de ceai ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 136 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, coajă de lămâie, pliculețe de ceai ceai irlandez pentru micul dejun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mini tort Guinness stratificat cu glazură ganache cremă irlandeză, Tort de ciocolată Stout cu glazură de brânză cremă irlandeză Baileys, și Lemon-Tort De Whisky Irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar al unei tigaie rotunde de 8 sau 9 inci cu scurtare (nu folosiți spray de gătit).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie; se amestecă coaja de lămâie. Umpleți cupele de brioșă cu două treimi pline de aluat; se toarnă aluatul rămas în tigaie.
Coaceți tigaia rotundă 28 până la 33 de minute, cupcakes 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, puneți 1/2 cană de apă într-o cană de măsurare din sticlă cu microunde de 1 cană. Cuptor cu microunde neacoperit la maxim 1 minut până la 1 minut 30 de secunde sau până la cald.
Adăugați pungi de ceai; abrupt 6 până la 7 minute pentru ceai puternic preparat.
Scoateți și aruncați pungile de ceai.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați zahărul, crema de tartru, ceaiul preparat și sarea.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe 3 până la 5 minute până la 117° pe termometrul cu bomboane.
Într-un castron mare, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până când sunt spumoase și groase (ar trebui să se îngroape, dar nu să atingă vârful). Se toarnă încet siropul de zahăr clocotit într-un flux lent. Continuați să bateți la viteză mare aproximativ 7 minute sau până când se formează vârfuri rigide.
Tăiați stratul de tort în jumătate orizontal pentru a face 2 straturi subțiri de tort.
Așezați un strat pe placa de servire.
Se întinde cu aproximativ 3/4 cană de glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas; se întinde cu aproximativ 3/4 cană de glazură. Frost cupcakes cu glazură rămasă.
Se ornează cu felii de lămâie.