Gogoși Cu Jeleu (Sufganiyout)
Gogoși jeleu (Sufganiyout) este un lactate gratuit mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 27. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pâine, zahăr granulat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Gogoși Cu Jeleu, și Gogoși Cu Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rulourile la 2 centimetri distanță pe 2 foi de copt ușor unse. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 35
Prăjiți rulourile, în loturi, 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până când sunt complet fierte și se rumenesc.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Bateți împreună zahărul granulat și scorțișoara într-un castron mediu.
Adăugați gogoși calde la amestecul de zahăr, aruncând în strat.
Lăsați să se răcească complet pe grătar (aproximativ 15 minute).
Faceți o mică fantă în partea fiecărei gogoși, folosind un cuțit de tăiat.
Puneți jeleul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar (nu sigilați). Decupați 1 colț de geantă pentru a face o gaură mică. Pipă jeleu în fiecare gogoașă. Praf cu zahăr pudră.
* Jeleul de căpșuni poate fi înlocuit.
Notă: Am testat cu Bridgford ușor de
Coaceți Stilul Parkerhouse
Rulează aluat de pâine congelat.