Gogoși Cu Ghimbir
Gogoși de ghimbir este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 24 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 212 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr, scurtare vegetală solidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși Cu Ghimbir, Cum se fac gogoși (cu video) și cafea-Biscoff-gogoși cu slănină, și Totul Gogoși.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Se amestecă ghimbirul cristalizat și coaja de lămâie.
Bateți zahărul, ouăle și extractul de vanilie într-un castron mare pentru a se amesteca bine. Se amestecă smântâna și untul topit.
Adăugați ingrediente uscate și amestecați pentru a se amesteca bine (aluatul va fi lipicios). Acoperiți vasul cu folie de plastic; se răcește cel puțin 1 oră. (Aluatul poate fi preparat cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Se amestecă zahărul și ghimbirul măcinat într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Tapetați foaia mare de copt cu folie de plastic.
Întindeți aluatul pe o suprafață cu făină generoasă la o grosime de 3/4 inch. Folosind un tăietor de prăjituri cu făină de 2 1/4 inci, tăiați rondele de aluat. Folosind un tăietor de prăjituri cu făină de 1 1/4 inch, tăiați gaura în centrul fiecărei runde mari de aluat, formând gogoși. Aduna resturi de aluat și reroll pe suprafata infainata. Repetați procesul, tăind mai multe gogoși până când se consumă tot aluatul.
Așezați gogoșile pe foaia de copt pregătită.
Tapetați o altă foaie mare de copt cu mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Combinați uleiul vegetal și scurtarea în oală mare mare. Atașați termometrul în interiorul vasului.
Se încălzește amestecul de ulei la foc mediu până când termometrul înregistrează 350 buc.F. reglați căldura după cum este necesar pentru a menține temperatura. Folosind lingura cu fante, coborâți cu grijă 4 gogoși în ulei. Gatiti pana cand fundul gogosilor devine maro auriu, aproximativ 2 minute. Întoarceți gogoșile și gătiți până când fundul se rumeneste, cu aproximativ 2 minute mai mult. Folosind lingura cu fante, transferați gogoșile pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Se răcește ușor. În timp ce gogoșile sunt încă calde, întoarceți-vă pentru a acoperi în topping de zahăr. Repetați procesul cu gogoși rămase.
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește complet. Se înfășoară în folie de plastic și se păstrează la temperatura camerei.)