Gnocchi și ardei în sos Balsamic
Nevoie de un garnitură vegetariană? Gnocchi și ardei în sos Balsamic ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 718 calorii, 7g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mini ardei umpluți cu slănină și brânză de capră cu sos balsamic de Chili dulce, Pesto Gnocchi cu cârnați și ardei, și Gnocchi de legume prăjite cu reducere balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti gnocchiul conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți timp de 2 minute.
Se amestecă ceapa tocată și se condimentează cu sare; gătiți până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ciupercile, ardeii, roșiile și busuiocul; gătiți încă 5 minute. Se amestecă untul pentru a se topi.
Se toarnă oțetul balsamic în tigaie, se amestecă, se reduce focul și se fierbe sosul timp de 15 până la 20 de minute. Aruncați gnocchiul gătit cu sosul.