Gnocchi proaspeți de roșii și sparanghel
Gnocchi proaspeți de roșii și sparanghel ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.1 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 420 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, busuioc, gnocchi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi proaspeți de roșii și sparanghel, Gnocchi prăjiți în tigaie cu slănină, praz și roșii proaspete, și Gnocchi cu roșii proaspete și Portobello (luni fără carne) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 2 inci. Umpleți un 3-qt. cratiță trei sferturi plină cu apă sărată. Aduceți la fierbere; adăugați sparanghel și gnocchi și gătiți 2 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Saut ceapa în ulei fierbinte într-o tigaie medie la foc mediu-mare 5 până la 6 minute sau până se înmoaie; adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Adăugați roșiile și gătiți 3 până la 5 minute. Se amestecă amestecul de busuioc, sare, piper și sparanghel.
Presărați fiecare porție cu parmezan; serviți imediat.