Gnocchi de cartofi dulci cu sos de cidru de mere
Rețeta Gnocchi de cartofi dulci cu sos de cidru de mere ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 6 porții cu 343 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, gălbenușuri de ou, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pepite De Cartofi Dulci Cu Sos De Scufundare Cu Cidru De Mere, Mini Pâini De Cartofi Dulci Cu Cidru De Mere, și Supă de cidru de mere condimentată cu găluște de cartofi dulci, gutui și curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, acoperiți cartofii dulci cu apă, adăugați sare și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute; lasa sa se raceasca usor.
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți cidrul de mere la foc moderat până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 20 de minute.
Curățați cartofii dulci și curățați-i într-un robot de bucătărie.
Transferați 3 1/3 căni de piure într-un castron mare. Bateți ușor făina și gălbenușurile de ou și condimentați cu sare și piper. Puneți aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. Lucrând în 3 loturi peste o cratiță mare cu apă clocotită, scoateți aluatul, tăindu-l în lungimi de 3/4 inci. Gatiti gnocchi timp de 45 de secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați gnocchi pe o foaie de copt.
În fiecare dintre cele 2 skillets mari, topiți 1 lingură de unt.
Adăugați jumătate de gnocchi la fiecare și gătiți la foc moderat până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și salvia și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă cidrul redus și se servește.