Glisoarele de rață cu Ketchup de smochine sunt a lactate gratuit hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 173 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, smochine, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Glisoare de pui cu ardei Pasilla și Ketchup Chipotle, Glisoare Ramen și Ketchup Kimchi cu chipsuri de cartofi și Srirachan Aioli, și Glisoare de rață lipicioase.
Instrucțiuni
1
Faceți ketchup-ul de smochine: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați smochinele pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați roșiile pe o foaie de copt separată căptușită cu pergament. Prăjiți-le pe amândouă la cuptor până încep să se coloreze, aproximativ 15 minute pentru smochine aproximativ 20 de minute pentru tomatoes.In un vas de sos mediu, prăjiți coriandrul și chimenul la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Adăugați smochinele și roșiile prăjite, eliminând cât mai mult suc și părți cruste posibil, zahăr de palmier, oțet, melasă de rodie, piper cayenne, băț de scorțișoară și frunze de dafin. Ridicați focul la mare și gătiți până când amestecul ajunge la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți până când este gros și asemănător gemului, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Zahăr De Palmier
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Gem
1
Scoateți pielea de pe sânii de rață, apoi tocați-le aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
2
Așezați sânii de rață și 1 din piei (de asemenea tocate) în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 6 sau 8 ori până când se combină bine și textura seamănă cu carnea de vită ușor umedă, măcinată grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați amestecul de rață într-un castron mare. Tăiați aproximativ jumătate din coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați în castron pesmetul de panko de la cupa de la cca, ceapa verde, coriandrul tocat, pudra de cinci condimente, sosul sriracha, sare și piper. Apoi, manipulați carnea cât mai puțin posibil pentru a evita compactarea acesteia, amestecați bine. Tu ești judecătorul dacă crezi că ai nevoie de mai multe pesmet, adaugă prea multe și burgerii vor deveni cauciucați, dar carnea ar trebui să se țină împreună atunci când este ciupită (dar abia). Împărțiți amestecul în 12 porții egale și formați porțiile în torturi pentru a se potrivi rulourilor pandesal.Grătiți și asamblați glisoarele: pregătiți un foc mediu-fierbinte atât pentru gătit direct, cât și indirect, într-un grătar cu cărbune cu capac sau preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sriracha
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați tortele pe zona de căldură directă a raftului, acoperiți și gătiți, rotind o dată, doar până când ați terminat, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Uita-te pentru up-uri flare. În ultimele minute de gătit, așezați rulourile pandesal, tăiate cu fața în jos, pe marginile indirecte ale raftului pentru a prăji lightly.To asamblați burgerii, așezați niște varză Napa mărunțită, frunze de coriandru pe fundul ruloului, așezați un glisor de rață deasupra. Lingură pe o parte din ketchup-ul de smochine după gust.