Glazură Dublă De Ciocolată

Reteta glazura dubla de ciocolata este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 616 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semidulce, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această înghețare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Smooth Glazura De Ciocolata Dubla, Negrese Duble De Ciocolată Cu Glazură De Caramel, și Cupcakes cu dublă caracteristică cu glazură de ciocolată caldă mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Adăugați chipsuri de ciocolată, sirop de porumb și vanilie, amestecând până se topește ciocolata.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Terras Gaudan O Rosal Albarino Blend. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Terras Gauda O Rosal Albarino Blend]()
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
De culoare galben-verzuie, acest vin are un nas generos de piersică coaptă, coajă de portocală, floare albă și măr copt; gura este rotundă cu indicii de mineralitate și miere. Se termină clare și curate dezvăluind structura uimitoare și echilibrul în aciditate.