Glazură De Șuncă Festivă
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Glazura festivă de șuncă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 404 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, cuișoare măcinate, șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele festive de curcan cu glazură de afine-fără carbohidrați / fără Gluten, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scor de suprafață de șuncă, ceea ce face forme de diamant 1/2 în. adânc.
Așezați într-un vas mare de copt.
Într-un castron, amestecați ingredientele rămase; se toarnă peste șuncă. Acoperiți și refrigerați peste noapte, întorcând șunca ocazional.
Rezervând glazura, îndepărtați șunca într-un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne.
Se coace, neacoperit, la 325% pana cand termometrul Inregistreaza 140% aproximativ 2-4 ore, periindu-se ocazional cu glazura.