Glazură De Visiniu De Afine

Glazură De Visiniu De Afine
Glazura de visiniu de afine necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de zahăr brun, sos de afine, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Visiniu De Afine, Sunca spirala cu glazura de afine, și Glazură De Afine De Vacanță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă faceți o șuncă, marcați șunca și împăturiți cu cuișoarele întregi. Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați sosul de afine, coaja de portocală, zahărul brun, vinul roșu și muștarul. Se amestecă pentru a se amesteca. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă deoparte. Dacă folosiți sosul pentru curcan, amestecați cuișoarele întregi în sos în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Vin RoșuVin Roșu
MuștarMuștar
Toată TurciaToată Turcia
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Pentru a glazura carnea, folosiți jumătate din glazură înainte de prăjire și folosiți restul pentru a unge în ultimele 30 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista