Glazură de piersici pentru șuncă
Glazura de piersici pentru șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 755 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr brun, piersici în sirop greu, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă cu glazură de piersici, Șuncă cu glazură de Bourbon-piersic, și Sunca de tigaie cu glazura de ghimbir-piersic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți piersicile, rezervând sirop (salvați piersicile pentru o altă utilizare).
Așezați șunca pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant 1/2 in. adânc; introduceți un cățel în fiecare diamant. Se acoperă și se coace la 325 de ore timp de 2 ore.
Între timp, într-un castron mic, combinați zahărul brun, oțetul, cuișoarele și siropul rezervat.
Ungeți șunca cu 1/2 cană amestec de zahăr brun.
Se coace, neacoperit, 25-35 minute mai mult sau până când un termometru de carne citește 140 la sută.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Se servește cu amestecul de zahăr brun rămas.