Glazură de piersici pentru șuncă

Glazură de piersici pentru șuncă
Glazura de piersici pentru șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 755 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr brun, piersici în sirop greu, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă cu glazură de piersici, Șuncă cu glazură de Bourbon-piersic, și Sunca de tigaie cu glazura de ghimbir-piersic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți piersicile, rezervând sirop (salvați piersicile pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2
Așezați șunca pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant 1/2 in. adânc; introduceți un cățel în fiecare diamant. Se acoperă și se coace la 325 de ore timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, într-un castron mic, combinați zahărul brun, oțetul, cuișoarele și siropul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ungeți șunca cu 1/2 cană amestec de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Se coace, neacoperit, 25-35 minute mai mult sau până când un termometru de carne citește 140 la sută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
7
Se servește cu amestecul de zahăr brun rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista