Glazură De Lămâie Delicioasă

Glazură De Lămâie Delicioasă
Glazura de lămâie delicioasă ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 10 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 517 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, zahăr pudră, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Delicios De Lamaie Bundt Tort W / Lemony Crema De Branza Glazura, Delicios Plăcintă Cu Lămâie Ww, și Plăcintă Cu Lămâie Delicioasă.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; amestecați coaja de lămâie și sucul. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Amestecul va apărea coagulat.) Adăugați treptat zahăr; bate la viteză mare 4 minute sau până la răspândirea consistenței. Bateți treptat până la 2 linguri. jumătate și jumătate, dacă este necesar, pentru consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista