Glazură De Caramel

Glazură De Caramel
Glazura de Caramel este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 3 porții cu 342 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, frișcă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată, Glazură De Caramel, și Chifle lipicioase de smochine cu glazură de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță grea la foc mare, amestecând des; se fierbe, fără agitare, 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista