Gingery cremă Kale și varză
Gingery cremă Kale și varza este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 258 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână sare, smântână grea, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Gingery shiitake și supă de varză cu Edamame, Cremă Kale, și Cremă De Kale Gratin.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți apa.
Adăugați frunzele de kale și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
Într-o oală mare, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Se adaugă varza, ghimbirul și turmericul și se condimentează cu sare. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand varza se ofileste, aproximativ 5 minute.
Adăugați smântâna, acoperiți și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când crema s-a îngroșat, aproximativ 8 minute. Se amestecă varza, se condimentează cu sare și se gătește 3 minute, amestecând de câteva ori.
Se ia de pe foc și se amestecă Zara. Aduceți la foc mic și serviți.