Gingery cremă Kale și varză

Gingery cremă Kale și varză
Gingery cremă Kale și varza este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 258 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână sare, smântână grea, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Gingery shiitake și supă de varză cu Edamame, Cremă Kale, și Cremă De Kale Gratin.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați frunzele de kale și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
3
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
4
Într-o oală mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se adaugă varza, ghimbirul și turmericul și se condimentează cu sare. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand varza se ofileste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați smântâna, acoperiți și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când crema s-a îngroșat, aproximativ 8 minute. Se amestecă varza, se condimentează cu sare și se gătește 3 minute, amestecând de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se ia de pe foc și se amestecă Zara. Aduceți la foc mic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista