Gingersnap-și-pere Crumble
Gingersnap-and-Pear Crumble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 605 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați înghețată v anillan, jumătăți de pere în sirop greu, gingersnaps și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crisp de mure și căpșuni cu Gingersnap Crumble de Ziua Tatălui, Gingersnap Crumble înghețată tartă cu sos de ananas gros, și Înghețată Cu Caș De Lămâie Și Miere Cu Crumble De Prăjituri Gingersnap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați rack în treimea superioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 191°.ungeți ușor o tigaie de copt de 8 pe 8 pe 2 inci. Într-un castron mare, amestecați ușor perele cu suc de lămâie, scorțișoară și 1 lingură. făină până când perele sunt bine acoperite. Aranjați partea tăiată în jos în tigaia pregătită.
Într-o pungă de plastic mare, resigilabilă și cu un sucitor sau un pounder de carne, zdrobiți gingersnaps fin.
Transferați firimiturile într-un castron. (Ar trebui să existe aproximativ 2 căni.)
Se amestecă 1/2 cană de făină și zahăr în firimituri. Se amestecă în unt, folosind o furculiță sau vârful degetelor. (
Amestecul va arăta umed și se va simți ca nisipul grosier.)
Presărați amestecul de firimituri uniform peste pere.
Coaceți până când marginile se rumenesc și sucurile încep să baloneze, aproximativ 30 de minute. Se răcește ușor.
Serviți cald sau la temperatura camerei cu înghețată, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile Gingersnap funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.