Gina picant crema de spanac
Gina picant crema de spanac este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 364 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, nucșoară, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Gina ' s spanac Dip, Salata de spanac Gina cu nuci pecan condimentate, și Supă de cartofi Cheesy complet încărcată cu salată de spanac Gina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați spanacul și fierbeți timp de 2 minute.
Scurgeți spanacul într-o strecurătoare. Apăsați spanacul cu un prosop de bucătărie curat pentru a elibera tot lichidul.
Scoateți pe o placă de tăiere și tocați aproximativ.
Încălziți o tigaie mare, la foc mediu-mare și adăugați untul și uleiul de măsline. Când untul s-a topit, adăugați șalotele și usturoiul și sotati până când este parfumat și fraged. Se amestecă fulgii de ardei roșu și spanacul.
Se presară cu sare și piper, după gust.
Se sotează scurt, apoi se adaugă smântâna grea, nucșoara și parmezanul. Reduceți amestecul de spanac până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron de servire și serviți.