Giada Dog at Pinks este un fel principal care servește 6. O porție conține 415 calorii, 15 g de proteine și 28 g de grăsimi. Pentru 1,84 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de hot-dogi din carne de vită, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 39%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Giada Dog la Pink's, Giada's și Giada's.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Încinge o tigaie de 10 inchi la foc mediu. Gatiti hot-dog-urile, rumenindu-i pe toate partile, pana se incalzesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Roșii Cherry Galbene, Tăiate La Jumătate
3
Se scoate pe o farfurie si se tine la cald in timp ce faci toppingul.
4
În aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând din când în când, până încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați ceapa și ardeiul roșu, asezonați cu oregano și 1/8 linguriță de sare și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa și ardeii se înmoaie și încep să se rumenească, aproximativ 8 minute. Opriți focul și adăugați roșiile și 1/8 linguriță de sare. Amestecați cu o spatulă de cauciuc doar pentru a combina și presărați mozzarella deasupra pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un broiler la mediu-mare. Ungeți părțile laterale ale fiecărei chifle și puneți la grătar sau la grătar până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
8
Puneți fiecare hot dog într-o chiflă prăjită. Împărțiți uniform amestecul de legume-brânză peste câini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Hot Dogs funcționează foarte bine cu Riesling, vin rosé și Gewurztraminer. Un Gewürztraminer va fi grozav cu hot dog-ul tău de bază în stil New York cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acri și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile tale, un rosé uscat funcționează aproape întotdeauna. Sticla luminoasă Dom Perignon Vintage cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe cu sâmburi. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său zvelt, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și limpede. Aciditatea caracteristică vintage este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, cenușie, afumată și foarte promițătoare. Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, asocieri cu carne și iod, gătit și crud. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom Pérignon îi plac experiențele jucăușe: artă culinară, texturi și chestiuni.