Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale)

Nevoie de un garnitură fără gluten? Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Panna Cotta cu sos de zmeură și portocale, Provocarea îndrăzneață a Brutarilor: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocală de sânge cu sos de Caramel de ienibahar portocaliu și Florentine de ciocolată neagră cu alune de cardamom portocaliu (fără gluten), și Panna Cotta cu sos de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: mai multe matrițe în formă de fantomă din ceramică sau silicon
Faceți Panna Cotta: într-o cratiță foarte mică presărați gelatina peste apă și lăsați să stea aproximativ 1 minut pentru a se înmuia.
Se încălzește amestecul de gelatină la foc mic până se dizolvă gelatina și se îndepărtează tigaia de pe foc.
Într-o cratiță mare aduceți smântână, jumătate și jumătate și zahăr doar la fierbere la foc moderat, amestecând.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați amestecul de gelatină și vanilie. Împărțiți amestecul de cremă între matrițele fantomă și răciți la temperatura camerei. Forme de răcire, acoperite, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Faceți sosul: într-o cratiță mică, fierbeți sucul, afinele proaspete sau congelate și zahărul, amestecând ocazional, până când afinele se înmoaie, aproximativ 7 minute. Într-un blender, amestecați piureul până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Turnați sosul printr-o sită într-un bol mic, apăsând tare pe solide și aruncați solidele. Sos rece. Sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit.
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărei matrițe. Dip matrite, 1 la un moment dat, într-un castron de apă fierbinte 2 secunde și inversa fiecare panna cotta pe o farfurie.
Serviți Panna cottas cu sosul spooned în jurul părților laterale.