Ginger Veggie Stir-Fry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 139 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, rădăcină de ghimbir, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos wasabi-ghimbir, Ghimbir Veggie Stir-Fry, și Ghimbir Veggie Stir-Fry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați amidon de porumb, usturoi, 1 linguriță de ghimbir și 2 linguri de ulei vegetal până când amidonul de porumb este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Amidon De Porumb
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă broccoli, mazăre de zăpadă, morcovi și fasole verde, aruncând pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Mazăre De Zăpadă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Morcov
3
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare sau wok la foc mediu. Gatiti legumele in ulei timp de 2 minute, amestecand constant pentru a preveni arderea. Se amestecă sosul de soia și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos De Soia
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Se amestecă ceapa, sarea și restul de 1 linguriță de ghimbir. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, dar inca crocante.