Ghimbir usturoi Carne de porc cu orez sfârâit

Ghimbir usturoi Carne de porc cu orez sfârâit
Reteta ghimbir usturoi Carne de porc cu orez sfârâit se poate face în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 719 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 3,42 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, usturoi granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Usturoi de porc cu zahăr Snap mazăre peste Kale ghimbir orez, Sizzling Creveți Usturoi Cu Sherry, și Supă De Orez Sfârâit.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Adăugați orez și apă într-o cratiță mică și dați la fiert la foc mediu. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute.
3
Transferați orezul pe o foaie de copt și răciți-l la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Puneți orezul în cuptor și lăsați-l să se usuce timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți 2 căni de ulei la 350 de grade F. Într-o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Tăiați orezul în rondele de 3 inci și prăjiți în ulei până când este crocant și maro deschis, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Tăiați carnea de porc în runde de 3/4 inci. Amestecați sosul de soia, muștarul și oțetul de vin de orez într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați carnea de porc și lăsați-o să se marineze15 minute. Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, amidonul de porumb, usturoiul, ceapa, sarea și piperul. Apăsați ușor carnea de porc pentru a aplatiza și draga în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul în tigaie medie, adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru a face da Gravy: într-o oală cu sos mediu, la foc mediu, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și piperul și sotati până când ceapa este translucidă. Deglazați tigaia cu vin, apoi adăugați 2 căni de apă, bulionul, sosul de soia și mierea. Se fierbe timp de 1 oră sau până se reduce la jumătate. Strecurați sosul și readuceți-l în oală la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
PiperPiper
SosSos
MiereMiere
SosSos
StocStoc
ApăApă
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
TigaieTigaie
5
Combinați cele 4 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic. Amestecați-l încet în sos și gătiți până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Transferați orezul într-un platou de servire și aranjați carnea de porc pe platou. Se acoperă cu sosul și se ornează cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
OrezOrez

Ingrediente

1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmazăre congelatămazăre congelată1Oreos dublu umplutmuștar uscatmuștar uscat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilusturoi cubuleteusturoi cubulete1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir proaspăt tăiatghimbir proaspăt tăiat1Oreos dublu umplutmurături cușermurături cușer1Oreos dublu umplutceapă granulatăceapă granulată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde cubulete, pentru garnituraceapa verde cubulete, pentru garnitura23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez de iasomie, clătitorez de iasomie, clătit1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui cu conținut scăzut de sodiustoc de pui cu conținut scăzut de sodiu12 lingurițe de pudră de usturoipiper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.filet de porc, fără piele argintiefilet de porc, fără piele argintie33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet de vin de orezoțet de vin de orez23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi6creveți și cu veneUlei vegetal, pentru prăjitUlei vegetal, pentru prăjit4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă plus 4 linguriapă plus 4 linguri9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #42371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)1lingura. otet de vin rosuceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista