Ghimbir usturoi Carne de porc cu orez sfârâit

Ghimbir usturoi Carne de porc cu orez sfârâit
Nevoie de un fel principal fără lactate? Carnea de porc cu usturoi de ghimbir cu orez sfârâit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 779 calorii, 43G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, usturoi, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Usturoi de porc cu mazăre de zahăr peste orez de ghimbir Kale, Sizzling Creveți Usturoi Cu Sherry, și Creveți sfârâit cu usturoi (gambas al Pil Pil).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Adăugați orez și apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți din căldură și lăsați să stea 30 de minute.
3
Transferați orezul pe o foaie de copt și răciți-l la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Puneți orezul în cuptor și lăsați-l să se usuce timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Încălziți 2 căni de ulei la 350 de grade F. Într-o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Tăiați orezul în runde de 3 inci și prăjiți în ulei până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1
Tăiați carnea de porc în runde de 3/4 inci. Amestecați sosul de soia, muștarul și oțetul de vin de orez într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se adaugă carnea de porc și se lasă să se marineze15 minute. Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, amidonul de porumb, usturoiul, ceapa, sarea și piperul. Apăsați ușor pe carnea de porc pentru a aplatiza și a draga în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie medie, adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Pentru a face da Gravy: într-un vas de sos mediu, la foc mediu, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și piperul și sotati până când ceapa este translucidă. Degajează tigaia cu vin, apoi adaugă 2 căni de apă, ciorba, sosul de soia și mierea. Se fierbe timp de 1 oră sau până se reduce la jumătate. Se strecoară șuvița și se întoarce în oală la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Combinați cele 4 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic. Amestecați-l încet în sos și gătiți până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Transferați orezul într-un platou de servire și aranjați carnea de porc pe platou. Se acoperă cu sosul și se ornează cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Ingrediente

1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș3Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană3Crustă: firimituri de biscuiți grahammazăre congelatămazăre congelată1Oreos dublu umplutmuștar uscatmuștar uscat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilusturoi cubuleteusturoi cubulete1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir proaspăt tăiatghimbir proaspăt tăiat1Oreos dublu umplutmurături cușermurături cușer1Oreos dublu umplutceapă granulatăceapă granulată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde cubulete, pentru garnituraceapa verde cubulete, pentru garnitura2Crustă: firimituri de biscuiți graham1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez de iasomie, clătitorez de iasomie, clătit1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui cu conținut scăzut de sodiustoc de pui cu conținut scăzut de sodiu1parmezan raspiper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat907ardei habenerofilet de porc, fără piele argintiefilet de porc, fără piele argintie3Crustă: firimituri de biscuiți grahamoțet de vin de orezoțet de vin de orez2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri4Crustă: firimituri de biscuiți grahamfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri6creveți și cu veneUlei vegetal, pentru prăjitUlei vegetal, pentru prăjit4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă plus 4 linguriapă plus 4 linguri9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)1lingura. otet de vin rosuceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista