Nevoie de un fel principal fără lactate? Carnea de porc cu usturoi de ghimbir cu orez sfârâit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 779 calorii, 43G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, usturoi, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Usturoi de porc cu mazăre de zahăr peste orez de ghimbir Kale, Sizzling Creveți Usturoi Cu Sherry, și Creveți sfârâit cu usturoi (gambas al Pil Pil).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Adăugați orez și apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți din căldură și lăsați să stea 30 de minute.
3
Transferați orezul pe o foaie de copt și răciți-l la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Puneți orezul în cuptor și lăsați-l să se usuce timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încălziți 2 căni de ulei la 350 de grade F. Într-o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Tăiați orezul în runde de 3 inci și prăjiți în ulei până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Subţire-
1
Tăiați carnea de porc în runde de 3/4 inci. Amestecați sosul de soia, muștarul și oțetul de vin de orez într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se adaugă carnea de porc și se lasă să se marineze15 minute. Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, amidonul de porumb, usturoiul, ceapa, sarea și piperul. Apăsați ușor pe carnea de porc pentru a aplatiza și a draga în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie medie, adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Pentru a face da Gravy: într-un vas de sos mediu, la foc mediu, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și piperul și sotati până când ceapa este translucidă. Degajează tigaia cu vin, apoi adaugă 2 căni de apă, ciorba, sosul de soia și mierea. Se fierbe timp de 1 oră sau până se reduce la jumătate. Se strecoară șuvița și se întoarce în oală la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Roșii Feliate, Opțional
5
Combinați cele 4 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic. Amestecați-l încet în sos și gătiți până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Transferați orezul într-un platou de servire și aranjați carnea de porc pe platou. Se acoperă cu sosul și se ornează cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ