Ghimbir usturoi Carne de porc cu orez sfârâit

Ghimbir usturoi Carne de porc cu orez sfârâit
Nevoie de un fel principal fără lactate? Carnea de porc cu usturoi de ghimbir cu orez sfârâit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 779 calorii, 43G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, usturoi, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Usturoi de porc cu mazăre de zahăr peste orez de ghimbir Kale, Sizzling Creveți Usturoi Cu Sherry, și Creveți sfârâit cu usturoi (gambas al Pil Pil).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Adăugați orez și apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți din căldură și lăsați să stea 30 de minute.
3
Transferați orezul pe o foaie de copt și răciți-l la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți orezul în cuptor și lăsați-l să se usuce timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți 2 căni de ulei la 350 de grade F. Într-o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați orezul în runde de 3 inci și prăjiți în ulei până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1
Tăiați carnea de porc în runde de 3/4 inci. Amestecați sosul de soia, muștarul și oțetul de vin de orez într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se adaugă carnea de porc și se lasă să se marineze15 minute. Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, amidonul de porumb, usturoiul, ceapa, sarea și piperul. Apăsați ușor pe carnea de porc pentru a aplatiza și a draga în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul într-o tigaie medie, adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pentru a face da Gravy: într-un vas de sos mediu, la foc mediu, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și piperul și sotati până când ceapa este translucidă. Degajează tigaia cu vin, apoi adaugă 2 căni de apă, ciorba, sosul de soia și mierea. Se fierbe timp de 1 oră sau până se reduce la jumătate. Se strecoară șuvița și se întoarce în oală la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Combinați cele 4 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic. Amestecați-l încet în sos și gătiți până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Transferați orezul într-un platou de servire și aranjați carnea de porc pe platou. Se acoperă cu sosul și se ornează cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Ingrediente

1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymazăre congelatămazăre congelată1Oreos dublu umplutmuștar uscatmuștar uscat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilusturoi cubuleteusturoi cubulete1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir proaspăt tăiatghimbir proaspăt tăiat1Oreos dublu umplutmurături cușermurături cușer1Oreos dublu umplutceapă granulatăceapă granulată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde cubulete, pentru garnituraceapa verde cubulete, pentru garnitura22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez de iasomie, clătitorez de iasomie, clătit1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui cu conținut scăzut de sodiustoc de pui cu conținut scăzut de sodiu11 lingură de oregano uscatpiper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfilet de porc, fără piele argintiefilet de porc, fără piele argintie32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoțet de vin de orezoțet de vin de orez22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi6creveți și cu veneUlei vegetal, pentru prăjitUlei vegetal, pentru prăjit4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă plus 4 linguriapă plus 4 linguri9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)1lingura. otet de vin rosuceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista