Nevoie de un fel principal fără lactate? Carnea de porc cu usturoi de ghimbir cu orez sfârâit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 779 calorii, 43G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, usturoi, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Usturoi de porc cu mazăre de zahăr peste orez de ghimbir Kale, Sizzling Creveți Usturoi Cu Sherry, și Creveți sfârâit cu usturoi (gambas al Pil Pil).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Adăugați orez și apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți din căldură și lăsați să stea 30 de minute.
3
Transferați orezul pe o foaie de copt și răciți-l la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți orezul în cuptor și lăsați-l să se usuce timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți 2 căni de ulei la 350 de grade F. Într-o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați orezul în runde de 3 inci și prăjiți în ulei până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1
Tăiați carnea de porc în runde de 3/4 inci. Amestecați sosul de soia, muștarul și oțetul de vin de orez într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se adaugă carnea de porc și se lasă să se marineze15 minute. Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, amidonul de porumb, usturoiul, ceapa, sarea și piperul. Apăsați ușor pe carnea de porc pentru a aplatiza și a draga în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul într-o tigaie medie, adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pentru a face da Gravy: într-un vas de sos mediu, la foc mediu, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și piperul și sotati până când ceapa este translucidă. Degajează tigaia cu vin, apoi adaugă 2 căni de apă, ciorba, sosul de soia și mierea. Se fierbe timp de 1 oră sau până se reduce la jumătate. Se strecoară șuvița și se întoarce în oală la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Combinați cele 4 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic. Amestecați-l încet în sos și gătiți până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Transferați orezul într-un platou de servire și aranjați carnea de porc pe platou. Se acoperă cu sosul și se ornează cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper