Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango

Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango
Rețeta de somon la grătar de ghimbir - Teriyaki cu Salsa de miere-Mango ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru $3.01 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 207 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de tei, miere, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Somon de Lime de miere la grătar cu Salsa de avocado de Mango, Somon la grătar cu Salsa de Mango, și Somon la grătar cu Salsa de Mango.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mic de sticlă sau plastic, amestecați coaja de tei, sucul de lămâie, mierea și sosul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați mango și ceapă; aruncă. Capac; frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
CeapăCeapă
3
În sticlă superficială sau vas de plastic, amestecați glazura teriyaki și gingerroot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
GhimbirGhimbir
4
Adăugați somon, întorcând pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
5
Lăsați să stea 15 minute.
6
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați cu grijă uleiul vegetal pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Așezați somonul, cu pielea în sus, pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 2 minute. Rândul său, somon. Acoperiți grătarul; gatiti cu 5 pana la 10 minute mai mult sau pana cand somonul se fulgi usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista