Gheață Înzăpezită

Gheață Înzăpezită
Glazura de zăpadă este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 3 porții. O porție conține 689 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o glazură destul de ieftină. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de bezea, zahăr pudră, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chili De Zi Cu Zăpadă, Glazură De Rom Înzăpezită, și Budinca De Ciocolata Cu Zapada.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. Bateți la viteză mică a unui mixer electric până la amestecare; bateți la viteză medie 2 minute suplimentare.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista