Gheață Mango-Chile
Mango-Chile gheață ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $2.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 355 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Mango Chile Flan, Mango-Chile Sunrise, și Mango-Granita Chile.
Instrucțiuni
Setați o strecurătoare într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2".
Combinați jumătate din toate ingredientele cu 5 linguri de apă într-un procesor și pur și simplu până se omogenizează. Se strecoară amestecul de mango în vas. Pur și simplu ingredientele rămase cu 5 linguri de apă și amestecul de mango în vas. Congelați până când amestecul este noroios, aproximativ 2 ore. Lucrând în 2 loturi, pur și simplu în procesor din nou. Întoarceți gheața de mango în același fel de mâncare. Înghețați 2 ore. Repetați încă 2 ori. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Scoateți în feluri de mâncare, presărați cu pudră de chile, dacă doriți, și serviți.