Gheață italiană de căpșuni

Gheață italiană de căpșuni
Strawberry Italian Ice necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 79 de calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 1,78 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Mergeți la magazin și luați concentrat de suc de mere, mentă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 79%. Acest scor este destul de bun. Gheața italiană cu căpșuni, gheața italiană cu busuioc cu căpșuni și gheața italiană cu busuioc cu căpșuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați concentratul de suc de mere, sucul de lămâie și căpșunile; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un 8-in neuns. farfurie pătrată. Acoperiți și congelați timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când se fixează parțial.
3
Se pune într-un castron mare; bate la viteza medie timp de 1-1/2 minute. Reveniți la fel de mâncare; Congelați timp de 2-3 ore sau până când sunt ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.
5
Ornați cu mentă dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate33
Revista