Gheata roz

Gheata roz
Pink Ice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 10. O porție conține 178 de calorii, 0 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați înveliș de bomboane, bomboane de mentă, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor de lingură de 7%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și plăcintă cu înghețată cu limonadă roz și un pachet de premii pentru prepararea de înghețată uriașă, înghețată cu limonadă roz și roză roz cu crustă de sare de mare cu natură de vin de gheață.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde, topește stratul de bomboane la 70% putere timp de 1 minut; se amestecă. Puneți la microunde la intervale suplimentare de 10 până la 20 de secunde, amestecând până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Se amestecă bomboanele zdrobite, extractul de mentă și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3
Se întinde pe hârtie cerată pentru a se răci complet. Rupeți în bucăți mici; depozitați într-un recipient ermetic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista