Germană ciocolata înger Pie II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați German Chocolate Angel Pie II. Acest desert are 327 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 39 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, ciocolată germană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tre & Angel ' s Germană hamburgeri, Placinta Cu Budinca De Ciocolata, și Placinta Cu Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare și bateți până când albii stau în vârfuri moi.
Adăugați zahărul treptat și bateți până când este foarte rigid. Îndoiți nucile tocate și 1 linguriță. vanilie. Întoarceți bezea într-o placă de plăcintă cu unt de 9 inci.
Imprastiati pe partea de jos și părțile laterale ale plăcii, construirea laturile 1/2 inch deasupra marginii plăcii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute. Mișto.
În partea superioară a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Se ia de pe foc și se amestecă cafeaua.
Într-un castron mare, bateți crema până la vârfuri moi.
Bateți în vanilie. Îndoiți 1/3 din smântână în ciocolata topită, apoi pliați amestecul de ciocolată înapoi în frisca până când nu rămân dungi. Lucrați rapid pentru a împiedica ciocolata să se prindă. Amestec de lingură în coajă de bezea. Se răcește timp de 2 ore la frigider.